Auta leipomalla

Oletko jo kuullut uudesta hyväntekeväisyystempauksesta Auta leipomalla? Mikäli et vielä ole lue tämä postaus ja ilmoittaudu mukaan!

Leipomalla voi tehdä hyvää itselle, perheelle ja nyt myös ihan kaikille lapsille. Mannerheimin Lastensuojeluliitto lanseeraa lokakuussa Auta leipomalla -päivän ja minä olen saanut kunniatehtäväkseni toimia tempauksen lähettiläänä!

Tempauksen ideana on haastaa koulut, päiväkodit ja kerhot leipomaan herkkuja ja myymään niitä MLL:n Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin hyväksi. Ensimmäistä Auta leipomalla päivää vietetään Suomessa 7.10.2021. Tempaus on saanut alkunsa Tanskasta, jossa se vähitellen kasvanut maan suurimmaksi tapahtumaksi. Myös Ruotsissa vietetään Auta leipomalla -päivää, joka tukee paikallista Lasten ja nuorten puhelinta. (jatkuu kuvan jälkeen)

Tekninen tehtävä: Pehtoorin pusupullat. Kuva: Anna K. Greus

Leivo, myy ja auta! Leivotaan yhdessä lasten kanssa, myydään leipomukset vanhemmille, opettajalle, kelle tahansa, lahjoitetaan kerätty potti hyvään tarkoitukseen tukemaan MLL:n puhelimen ja chatin toimintaa. Siinäpä se kaikessa yksinkertaisuudessaan! Virallinen Auta leipomalla -päivä on 7.10.2021, mutta tempaukseen voitte osallistua koska vain teille sopivin päivä onkaan. Voitte itse ideoida mitä leivotte, suolaista vai makeaa ja kuinka toteutatte myynnin, tilauksesta vai myyntikojuna. Myyntituotot voi ohjata mobilepaylla suoraan MLL:n lahjoitus tilille tai käteisen voi tilittää heidän tililleen jälkikäteen. Ilmoittautumisen yhteydessä saatte ohjeistukset myyntituottojen tilittämiseen tarkemmin.

Maksuton leivontapaketti lähetetään 10.9.2021 mennessä mukaan ilmoittautuneille päiväkodeille, kouluille, iltapäiväkerhoille ja yhdistyksille. Paketti sisältää yhteistyökumppaneilta perusleivonta-aineita, kuten jauhoja sekä sokeria ja reseptivihon, josta löytyy inspiraatiota leipomiseen monien hyvien reseptien, ohjeiden ja leivontavinkkien muodossa.

Mukaan tempaukseen voi ilmoittautua kuka vain perhe, leipuri, yritys, minäkin aion osallistua tähän leipomalla ja myymällä tuotokset hyvänasian puolesta!

Tempauksen virallisilta nettisivuilta löydät lisätietoa sekä ilmoittautumislomakkeen: Auta Leipomalla

Osallistu siis sinäkin, leivotaan yhdessä hyvää!

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Yhteystiedot

Tilaa kakku, jätä terveiset tai kerro ideoita leivontaan liittyen:

Mari@saamarinkakut.fi

Turku

1 + 8 =