Eilen oli minun syntymäpäivä! Tämän kunniaksi valmistin muutaman itselle mieluisan kakun, joten nyt tekin pääsette näitä ihanuuksia valmistamaan!
Aloitetaan ihanan herkullisella Kinderkakulla! Tämän kakun halusin valmistaa moussemaiseksi eli erittäin pehmeäksi, mutta silti kasassa pysyväksi. Mousseen lisäsin Kinder paloja sattumiksi, koska miksi en . Liivatetta tämä kakku ei sisällä ollenkaan. Kakku on hyvä valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua, miellellään päivää ennen jääkaappiin jähmettymään.


Kinderkakku
noin 20 cm irtopohjavuokaa
Keksipohja:
250 g täytekeksit esim Dominot täytteineen
70 g voi tai margariini
1 rkl maito
Kinder-mousse:
200 g Kinder maxi patukat (10 kpl)
500 g maustamaton tuotejuusto (Philadephia)
4 dl vispikerma
1 dl tomusokeri
2 kpl Kinder Bueno patukat
2 kpl Kinder maxi patukat
Koristeeksi:
Kinder maxi ja Kinder bueno patukoita.
- Valmista keksipohja murskaamalla keksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja lisää keksien joukkoon maidon kera, sekoita tasaiseksi massaksi.
- Pingoita noin 20 cm irtopohjavuoan väliin leivinpaperi, aseta reunoille reunakalvo tai leivinpaperisuikale ja suihkauta vuokasray vuoan pinnalle paperin ja kakun väliin. Kaada keksimassa vuokaan, painele massa pohjalle ja reunoille, nosta kylmään odottamaan.
- Valmista Kinder-mousse, sulata 200g Kinder maxi patukoita mikrossa. Paloittele loput Kinder patukat valmiiksi paloiksi.
- Yhdistä huoneenlämpöinen tuorejuusto sekä jääkaappikylmä vispikerma. Vatkaa täydellä teholla hetki ja lisää tomusokeri joukkoon. Jatka vatkaamista kunnes seos on kuohkeaa ja jämäkkää.
- Lisää sulatettu Kinder-seos tuorejuustoseokseen ja sekoita tasaiseksi. Kääntele paloitellut Kinder palat moussen joukkoon nuolijalla.
- Kaada täyte keksipohjan päälle ja kopauttele vuokaa muutaman kerran pöytää vasten, jotta ilmakuplia ei jää.
- Nosta kakku jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli.
- Irroita vuoka kakusta ja poista reunakalvo. Siirrä kakku leivinpaperin avulla tarjoilulautaselle. Kakun reunat voit tasoittaa palettiveitsellä. Koristele kakku Kinder-patukoilla haluamallasi tavalla.
Moi, olisin kysellyt, että osaatko sanoa jos kakun tekee torstaina ja tarjoaa lauantaina, säilyykö hyvänä? 🙂
Moikka, säilyy todellakin 🙂 voit jo hyvin tehdä tuolloin!
Moikka😊osaatko sanoa, kuinka paljon laittaisin lisää kinderiä täytteeseen, kun mulla jäi vähän liian pehmeeksi toi mousse?
Moikka, mahdoitkohan saada kakun valmiiksi? Täyte jää melko pehmeäksi, hieman se kovettuu kylmässä. Tähän kakkuun halusin tarkoituksella tosi pehmeän täytteen 🙂
Tein tätä pääsiäiseksi. Resepti oli todella hyvä, yksinkertainen ja nopea tehdä. Valmiin kakun koostumus ihanan pehmeä ja maku erittäin kohdillaan! Kinder Buenot jätin pois pähkinäallergikon vuoksi ja käytin tilalla maxi-patukoita. Tätä tullaan tekemään vielä monta kertaa 😍
Voi miten mukava kuulla! Kiitos kun teit 🙂
Voiko tuon Kinder Buenon jättää pois tai korvata jollain muulla? T. Pähkinä ja manteliallerginen
Voi jättää kokonaan pois 🙂
Onko tällaista kakkua pähkinättömänä?
Kinder buenot voi jättää kokonaan pois, ne taitavat olla ainoa mikä sisältää pähkinää.
On siis niin, että kermaa ei vaahdoteta ensin? Eli lisätään vain tuorejuuston joukkoon?
Tässä ei vaahdoteta ensin, eli yhteen ja sitten vatkaus 🙂
Tästä tuli hyvää mutta minun makuun saisi kindermaxi patukoita sulattaa enemmän ehkä jopa 1/4 osa lisää. Ensi kerralla kokeilen sillee. Ja niin kiva kun meidän pähkinä ja muna allergikko pystyy myös syödä.
Kiva kun teit 😊 ja ensi kerralla enemmän, toisessa kinderkakussani suhteet oli vähän erilaiset, tämä ehkä vähän miedompi versio.
Näyttää hyvältä👌🏼 Maistuuko tuo tuorejuusto tuossa täytteessä? Onnistuisikohan kakun tekeminen mascarponella?
Mascarponella en ole kokeillut, varmaan sinne tulee hieman makeampi. Ehkä laittaisin sen kanssa kermaa yhden desin vähemmän. Tuorejuustosta suosittelen Philadelphiaa, se ei maistu niin voimakkaasti kuten monet muut.
Voiko vuokasprayn tilalle laittaa normaalia voita?
Voi toki 🙂
Voiko tätä kakku pakastaa? Ja pysyykö kasassa jos tekee tuplana isompaan vuokaan?
Tätä en ole pakastanut. Periaatteessa voi, mutta nuo kirder patukat eivät kestä enää rapeina pakastuksen jälkeen.