Kinderkakku

Eilen oli minun syntymäpäivä! Tämän kunniaksi valmistin muutaman itselle mieluisan kakun, joten nyt tekin pääsette näitä ihanuuksia valmistamaan!

Aloitetaan ihanan herkullisella Kinderkakulla! Tämän kakun halusin valmistaa moussemaiseksi eli erittäin pehmeäksi, mutta silti kasassa pysyväksi. Mousseen lisäsin Kinder paloja sattumiksi, koska miksi en wink. Liivatetta tämä kakku ei sisällä ollenkaan. Kakku on hyvä valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua, miellellään päivää ennen jääkaappiin jähmettymään.

Salmiakku-daimjuustokakku

Kinderkakku

noin 20 cm irtopohjavuokaa

 

Keksipohja:

250 g        täytekeksit esim Dominot täytteineen

70 g          voi tai margariini

1 rkl            maito

 

Kinder-mousse:

200 g       Kinder maxi patukat (10 kpl)

500 g       maustamaton tuotejuusto (Philadephia)

4 dl           vispikerma

1 dl            tomusokeri

2 kpl         Kinder Bueno patukat

2 kpl         Kinder maxi patukat

 

Koristeeksi:

Kinder maxi ja Kinder bueno patukoita.

 

  • Valmista keksipohja  murskaamalla keksit hienoksi muruksi. Sulata voi ja lisää keksien joukkoon maidon kera, sekoita tasaiseksi massaksi.
  • Pingoita noin 20 cm irtopohjavuoan väliin leivinpaperi, aseta reunoille reunakalvo tai leivinpaperisuikale ja suihkauta vuokasray vuoan pinnalle paperin ja kakun väliin. Kaada keksimassa vuokaan, painele massa pohjalle ja reunoille, nosta kylmään odottamaan.
  • Valmista Kinder-mousse, sulata 200g Kinder maxi patukoita mikrossa. Paloittele loput Kinder patukat valmiiksi paloiksi.
  • Yhdistä huoneenlämpöinen tuorejuusto sekä jääkaappikylmä vispikerma. Vatkaa täydellä teholla hetki ja lisää tomusokeri joukkoon. Jatka vatkaamista kunnes seos on kuohkeaa ja jämäkkää.
  • Lisää sulatettu Kinder-seos tuorejuustoseokseen ja sekoita tasaiseksi. Kääntele paloitellut Kinder palat moussen joukkoon nuolijalla.
  • Kaada täyte keksipohjan päälle ja kopauttele vuokaa muutaman kerran pöytää vasten, jotta ilmakuplia ei jää.
  • Nosta kakku jääkaappiin ja anna hyytyä yön yli.
  • Irroita vuoka kakusta ja poista reunakalvo. Siirrä kakku leivinpaperin avulla tarjoilulautaselle. Kakun reunat voit tasoittaa palettiveitsellä. Koristele kakku Kinder-patukoilla haluamallasi tavalla.

20 Kommentit

  1. Sanni

    Moi, olisin kysellyt, että osaatko sanoa jos kakun tekee torstaina ja tarjoaa lauantaina, säilyykö hyvänä? 🙂

    Vastaa
    • Mari

      Moikka, säilyy todellakin 🙂 voit jo hyvin tehdä tuolloin!

      Vastaa
  2. Nimetön

    Moikka😊osaatko sanoa, kuinka paljon laittaisin lisää kinderiä täytteeseen, kun mulla jäi vähän liian pehmeeksi toi mousse?

    Vastaa
    • Mari

      Moikka, mahdoitkohan saada kakun valmiiksi? Täyte jää melko pehmeäksi, hieman se kovettuu kylmässä. Tähän kakkuun halusin tarkoituksella tosi pehmeän täytteen 🙂

      Vastaa
      • Päivi

        Tein tätä pääsiäiseksi. Resepti oli todella hyvä, yksinkertainen ja nopea tehdä. Valmiin kakun koostumus ihanan pehmeä ja maku erittäin kohdillaan! Kinder Buenot jätin pois pähkinäallergikon vuoksi ja käytin tilalla maxi-patukoita. Tätä tullaan tekemään vielä monta kertaa 😍

        Vastaa
        • Mari

          Voi miten mukava kuulla! Kiitos kun teit 🙂

          Vastaa
  3. Kirsi Nevala

    Voiko tuon Kinder Buenon jättää pois tai korvata jollain muulla? T. Pähkinä ja manteliallerginen

    Vastaa
    • Mari

      Voi jättää kokonaan pois 🙂

      Vastaa
  4. Jasmi kylänpää

    Onko tällaista kakkua pähkinättömänä?

    Vastaa
    • Mari

      Kinder buenot voi jättää kokonaan pois, ne taitavat olla ainoa mikä sisältää pähkinää.

      Vastaa
  5. Nimetön

    On siis niin, että kermaa ei vaahdoteta ensin? Eli lisätään vain tuorejuuston joukkoon?

    Vastaa
    • Mari

      Tässä ei vaahdoteta ensin, eli yhteen ja sitten vatkaus 🙂

      Vastaa
      • Janina

        Tästä tuli hyvää mutta minun makuun saisi kindermaxi patukoita sulattaa enemmän ehkä jopa 1/4 osa lisää. Ensi kerralla kokeilen sillee. Ja niin kiva kun meidän pähkinä ja muna allergikko pystyy myös syödä.

        Vastaa
        • Mari

          Kiva kun teit 😊 ja ensi kerralla enemmän, toisessa kinderkakussani suhteet oli vähän erilaiset, tämä ehkä vähän miedompi versio.

          Vastaa
    • Nimetön

      Näyttää hyvältä👌🏼 Maistuuko tuo tuorejuusto tuossa täytteessä? Onnistuisikohan kakun tekeminen mascarponella?

      Vastaa
      • Mari

        Mascarponella en ole kokeillut, varmaan sinne tulee hieman makeampi. Ehkä laittaisin sen kanssa kermaa yhden desin vähemmän. Tuorejuustosta suosittelen Philadelphiaa, se ei maistu niin voimakkaasti kuten monet muut.

        Vastaa
  6. Julia

    Voiko vuokasprayn tilalle laittaa normaalia voita?

    Vastaa
    • Mari

      Voi toki 🙂

      Vastaa
  7. Anna

    Voiko tätä kakku pakastaa? Ja pysyykö kasassa jos tekee tuplana isompaan vuokaan?

    Vastaa
    • Mari

      Tätä en ole pakastanut. Periaatteessa voi, mutta nuo kirder patukat eivät kestä enää rapeina pakastuksen jälkeen.

      Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

}

Valmistusaika

yli 60 min

Annosmäärä

noin 20 hlö

08 maaliskuun, 2023

Löydä myös muita reseptejä

Mehevä omenapiirakka

Mehevä omenapiirakka

Parhaista parhain omena piirakka! Mehevä pohja, omenainen sisus ja päältä rapea omenapiirakka valmistuu yksinkertaisesti ja helposti.

Paistettu marjajuustokakku

Paistettu marjajuustokakku

Mehevä marjakakku valmistuu piirakkataikinan ja tuorejuustotäytteen yhdistelmästä vaivattomasti. Varo, tämä vie kielen mennessään!

Mustaherukka-mutakakku

Mustaherukka-mutakakku

Marjasesonki viinimarjojen osalta on nyt kuumimmillaan! Itse käytän marjoja paljon ihan sellaisenaan puuron kanssa,...

Yhteystiedot

Tilaa kakku, jätä terveiset tai kerro ideoita leivontaan liittyen:

Mari@saamarinkakut.fi

Turku

13 + 13 =